torstai 17. tammikuuta 2013

TJ 4- lähenee, lähenee..

Matka, innolla odettu, miljoonasti harkittu, tuhannesti toivottu, se lähenee juosten! Enää 4 yötä!! Viidentenä yönä olenkin sitten jo matkalla lentokentälle ja kohti Rioo. Huikeeta!
Treenailen häikäisyä ja kuumuutta varten. Panta omaa käsialaa.

Retkikuntani, pariskunta A ja pariskunta B, lähtivät kohti Copacabanan lämpöä eilen aamulla ja Facebook olikin täynnä keskusteluja aamu 3 asti.. tai siihen asti mä jaksoin:D Luin juuri kännykkään saapuneen tekstiviestin, jossa Miia ilmoitti että ovat turvallisesti perillä, oli juuri herännyt. Miian blogista kävi myös ilmi, että matka on mennyt ihan hyvin pieniä viivästyksiä ja unohtuneita salmiakkeja lukuunottamatta. Hienoa! Perillä on nyt kuulemma pilvistä ja vähän sateita luvattu, mutta eiköhän se siitä vielä auringoksi muutu. Viimeistään sitten ku mä oon siä! Vielä emme siis saa nähdä kadehdittavan aurinkoisia profiilikuvia.
(Miian blogia voi lukea osoitteesta: miukkisriossa.blogspot.com)

Miia ja Riikkahan aloittivat pakkailut lentoa edeltävänä iltana. Minä, äidin tyttö, olen aloittanut jo nyt ja hankkinut jo tarvittavat rasvat, lääkkeet ja muut kempsut. Forexiin menen tänään ja vaatteiden valitsemisen aion myös aloittaa tänään. Hiuspantoja olen myös hamstrannut alennusmyynneistä ja askartelinpa yhden itse. Mun tukka nähkääs on melko kuriton tuolla  kosteudessa ja lähentelee sitten afroa, että jotain värkkejä tarvitsee jo etukäteen siihen miettiä. Samasta syystä jouduin eilen luopumaan ihanista hiustenpidennyksistäni. Ehkä kevät sitten taas tuo meidät yhteen. Lisäksi sain idean hupullisesta kesämekosta ja pakkohan se on yrittää toteuttaa.. viime yönä toteutin puoli kahteen asti ja tänään on kuitenkin työpäivä. Sormet ristiin että onnistuu! Laittelen kuvaa sitten, joko kasasta kangasta, tai huippuhienosta mekkosesta.

Vaikka pakkailut on hyvässä jamassa, niin vielä olisi muutama homma karnevaaleihin liittyen, meinaan näihin meidän omiin karnevaaleihin. Ennen lähtöä pitäis suunnitella ja piirtää vielä semmonen kymmenkunta pukua, miettiä hieman valmiiksi minkälaisia materiaaleja niihin hankitaan ja tehdä osaan niistä  mallihitsaukset. (Niille, jotka ei siis tiedä mistä on kyse, niin me siis tehdään sambapukumme itse ja kyllä, puvut aloitetaan hitsailuista). Onneksi sambakoululla on niin huikeita persoonia ja ihania ihmisiä, että tämä homma ei ole mitenkään epämiellyttävää. Ihanaa auttaa muita ja nähdä iloisia ilmeitä innostuksesta pukukuvia ja karnevaaleja kohtaan. Enredona (karnevaaliteema, -tarina) meillä on tänä vuonna 7 kuoleman syntiä, johon sytyn koko ajan enemmän. Itse saan toteutta syntiä ahneus, vaikka kyllä minun syntini menee varmasti laiskuuden tai mässäilyn puolelle. Toisaalta luulen, että ahneuttakaan ei ole vaikea toteuttaa Saara:ssa (karnevaaliputtiikkien keskittymä Riossa) shoppaillessa.

Uuden vuoden eväät
Caipis treenit

Vielä siis hetki, ihan pieni hetki, ja saan ahneilla Saarassa, maata rannalla, syödä lihaa, juoda caipista, sekä ennen kaikkea laulaa, tanssia ja jumaloida sambaa.

Tosta lähtee teille viä muutama mun lempparibiisi, niin pääsette mukaan tähä huikeeseen tunnelmaan:
Pharell feat. Snoop dogg- Beautiful
Farofa carioca- Moro no Brasil
GRES Imperio Serrano- Samba Enredo 2009
Sambas de enredo 2004- Bateria Uniao do parque Curicica

Ai niin.. sain mä sillon uutena vuotena caipista;p

3 kommenttia:

 1. Jee, sulla on tosiaan ihan vähän enää lähtöön! :D Mä odotan kovasti kans että tää kaks viikkoa kuluis pian ja pääsisin matkaan. Odotan tosi paljon myös sun piirtämää kuvaa juoruilijoista ;)

  Ihanaa reissua jos ei nähdä! :)

  VastaaPoista
 2. Ja kohta saadaan lukea kuulumisiasi periltä - ihanaa! :) p.s. jätin tunnustuksen sinulle blogiini.

  VastaaPoista
 3. tunnustusta: http://fatoverdose.blogspot.fi/2013/01/new-blog-tunnustus.html

  VastaaPoista