keskiviikko 12. joulukuuta 2012

TJ 40 - Blogin syntymäpäivä

Kaikesta inspiroituneena ja innostuneena, loin blogin päivänä, jolloin oletan päiviä olevan jäljellä 40. Sen jälkeen istun koneessa kohti Rio de Janeiroa.
Reissu tulee olemaan kolmas laatuaan, mutta varmasti tällä hetkellä olen enemmän sen tarpeessa, kuin koskaan aikaisemmin.

Keskustelimme maanantaina Miian ja Riikan (my partners in crime;) kanssa reissun järjestelyistä, ja mm. siitä, missä aikoisimme majoittua. Riikka oli saanut paljon vastauksia mahdollisista asunnoista ja majoitus siis alkaa varmistua. Tosin brasilialaisten kanssa kun asioi, ei kaikki aina mene putkeen..;p Onneksi on Riikka!


Tunnelmia Rion karnevaaleilta 2009
Olin jo ollut heittämässä pyyhettä kehään tämän reissun toteutumisesta, mutta maanantain jälkeen tajusin kuinka paljon haluankaan Rioon. Kesällä tuli tehtyä kahta työtä ja kesälomat jäi siis pitämättä. Vaikka kaksi työpaikkaa muuttui syksyllä taas yhdeksi, ei hommat ole vähentyneet, ja pieni loma olisi nyt kyllä tarpeen. Kaiken lisäksi, en muista koska olisin käyttänyt bikinejä viimeksi.. niimpä maanantain ja tiistain välinen yö kului asos.comi:ssa ja net-a-porter.com:issa täydellisiä bikinejä metsästäen.
Tiistai iltana fiilisteltiin Miian kanssa 2H+K:ssa hyvän ruuan ja juoman ohella aikaisempia reissuja ja keskiviikko yönä sainkin inspiraation tästä blogista:)

Toivon kovasti, että blogi tulee tarjoamaan jotain jokaiselle lukijalleen. Voin ainakin luvata, että sen kirjoittamisesta ei tule puuttumaan iloa, intoa ja inspiraatioita.
So exited!;p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti